Topic: udtrapningssymptomer

hej.. ny her, håber jeg gør det rigtigt..
lad mig starte med at sige, jeg har ligt af angst og desperation siden jeg var 13 år.. og fik " lykkepiller" første gang da jeg var 30 år, og har fået dem i 20 år nu, og har prøver de fleste ssri præprater der findes på marked, grundet det seksuelle aspekt eller retter sagt det manglende.
har prøvet at trappe ud 2 gange uden held grundet de stærke bivirkninger " abstinenser" som var :
stød i hovedet efterfulgt af susende for ørene, en stærk svigende i fronttær lapperne, sveder meget, hvile pulsen steget fra 52 til 90 ( har altid været i god form og levet meget sundt) konstant træt, havde uhyggelige mareridt vågende op med en slags tømmermænd. havde en føles af at jeg ikke kunne være inde i mig selv, ekstrem stresset konstant, kunne ikke rumme krav og forventninger, mange mennesker, musik, for meget snakken, ekstrem følelseslabil med store aggressiv udsving, hvor jeg havde svært ved at kontrollere mig selv, kunne ikke falde ned igen, hvor det kom til det punkt, jeg blev bange for min egen og andres sikkerhed, græd bare jeg så 2 holde om hinanden eller en smuk sang. skal siges at udtrapningen var over et halv år, men måtte tage medicinen igen efter kort tid, da det blev udholdeligt. så jeg ved ikke om jeg behøver medicinen eller ej, da jeg ikke kan komme ud af det.
har snakket med min og læge og for 2 måneder siden skiftet til Valdoxan 50 mg fra sipralex grundet den manglen sexlyst og står nu med de samme symptomer, måske knap så voldsomme, men nær udholdeligt.. spørgsmålet er hvad gør jeg ? starter op igen på ssri præparat eller holder pinen ud, problemet er hvor længe skal jeg holde pine ud? 1 måned 2 eller 3
håber du kan hjælpe..