Topic: Bivirkninger og hvad så....

Hej Poul

Jeg er 47 år gammel og har siden først i september i år taget Mirtazapin 15 mg før sengetid. Grunden er, at jeg over en lang periode sov meget dårligt og at jeg først i august fik et stort anfald af angst/depression (sygdomsangst). Jeg har tidligere været ramt, både i 2008 og 2011 og har klaret disse med kognitiv terapi hos en virkelig dygtig psykolog.
Men som sagt gik det helt galt for mig i august. Aldrig har jeg været så syg og ønsker ikke for nogen, at de nogenside skal opleve noget lignende. Jeg takkede ja til Mirtazapin, da jeg indså, at det blev jeg simpelthen nødt til. Ellers ville det tilte til den helt forkerte side.
Nu har jeg så taget pillerne i to måneder, og ja jeg sover som en sten, men jeg har de ondeste bivirkninger, som egentlig gør mine overvejelser omkring min situation meget komplekse.
Infernalske led- og muskelsmerter i ben/lår og kraveben, ekstrasystoler, hævede lymfekirtler på halsen on and off, generel sygdomsfølelse op ad dagen, kløe, svien på tunge og tandkød.
Jeg er lige så stille startet op i job igen med få timer,  og det har jeg det godt med, men hvis jeg skal være sygemeldt pga. bivirkninger, så vil det jo ingen ende tage. Det skal siges, at jeg er startet hos min psykolog igen, og han er rigtig god for mig. Derimod har jeg et lidt anstrengt forhold til min læge, da jeg ikke føler hun hører mig og tager mig alvorligt. På den anden side kender hun mig jo fantastisk godt (igennem 17 år), på godt og ondt, og det var jo også hende som fik mig på Mirtazapin.
Jeg følges tæt af hende, men jeg er bange for at hun ikke tror på min bivirkninger og vil slå dem hen. Har du et godt råd??

Hilsen Vivi