Topic: Valdoxan eller Sertralin

Hej Poul

Jeg har diagnosen ADHD og ovenikøbet har jeg så i noget tid døjet med nogle meget voldsomme tvangstanker om slå folk jeg holder af ihjel. Det er meget pinefuldt for mig. Jeg gik for en måned ned med en depression som forværrede tvangstankerne og min angst helt vildt. Jeg står nu i en meget træls situation da jeg både har fået medicin råd fra det ambulatorie jeg har gået på til udredning af ADHD og en privatpsykiater.

Lægen fra ambulatoriet er meget sikker på at Sertralin er det rigtige for mig. Jeg har så læst en masse omkring SSRI på nettet og omkring hvordan det kan gøre folk voldelige og det giver mig en kæmpe angst for at tage dem. Jeg er bange for at jeg skulle blive voldelig og gøre det værste jeg kunne forestille mig, udføre mine tvangstanker. Derfor er jeg simpelthen så bange for at starte på dem.

Psykiateren anbefaler Valdoxan. Men det sagde lægen ude på psyk at det hjælp overhovedet ikke på angst og næsten heller ikke på depression. Jeg synes ellers at Valdoxan lyder som en ok løsning da det også kan hjælpe mig med at sove om natten - hvilket jeg har store problemer med. Men har jo heller ikke lyst til at starte på dem hvis de ingen virkning har? Jeg er meget desperat efter at få det bedre da jeg har det rigtig skidt.

Jeg håber at du har en viden eller erfaring indenfor disse præparater og måske kan berolige mig lidt til at gå i gang med det ene eller det andet.

Med venlig hilsen
Sofie