Topic: PEMF (Pulserende ElektroMagnetiske Felter

Hej Poul
Jeg har en datter på 25 år som har en depression nu på 7 måned. Det antidepressive medicin Sertralin virker ikke længere hende og det er stort set det eneste hun har kunne tåle, grundet store bivirkninger af andre afprøvede præparater bl.a. Cymbalta. Da hun/vi efterhånden er ved at være desperate har vi søgt på andre alternativer til medicin og fundet frem til, at der har været forsøg med PEMF (Pulserende ElektroMagnetiske Felter), som har vist sig meget effektivt på flere personer med depression. Vi har søgt og søgt, men kan ikke finde nogle steder hvor der tilbydes denne behandling, andet end på en privat klinik i Risskov. Jeg kan ud fra rapporten omkring dette forsøg læse, at du har været tilknyttet dette projekt.
Kører der stadig forsøg som det er muligt at blive tilknyttet og eller findes der noget hospital/klinik på Sjælland der tilbyder behandlingen?
Mvh
Helle

Re: PEMF (Pulserende ElektroMagnetiske Felter

Jeg er interesseret i at vide om PEMF bliver en behandlingsmulighed i psykiatrien snart?
Jeg lider af kronisk depression og psykofarmaka virker ikke på mig. Jeg kunne derfor tænke mig at prøve PEMF.
Hvor kan dette lade sig gøre?
mvh
Idun

Re: PEMF (Pulserende ElektroMagnetiske Felter

PEMF bruges endnu kun på forsøgsbasis. Jeg tror det afprøves på de psykiatriske hospitaler i storbyerne. Jeg mener Poul Videbech laver forsøg i Glostrup. T-PEMF behandlingen er godkendt i hele EU til behandling af såkaldt ’refraktær depression’ og der er for nærværende endnu ikke nogen privat klinik, som udbyder T-PEMF behandlingen. Der er en klinik i Risskov, men de tilbyder TMS (Transkraniel Magnet Stimulation), som er en ældre og mindre effektiv form for magnetbehandling (http://mentis.dk/). Jeg forsøger pt. at komme med i forsøg i psykiatrien i Ålborg, som har 4 T-PEMF apparater. Her er firmaets webside: http://www.navamedic.com/da/re5/. Kontakt: psl[a]re5.com